Groepslessen

Pilates en Pilates beginners Trisport

Pilates noemde zijn methode Contrology omdat hij ervan overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen. De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

Trisport Rhenen Club Power

Club Power is een groepsles waarbij je binnen een uur alle spiergroepen in je lichaam traint. Je gebruikt een halter met gewichten om de oefeningen te verzwaren. Als je regelmatig aan de Club Power les deelneemt, zul je zien dat je spierkracht toeneemt. De les bestaat uit 10 tracks waarin alle grote spiergroepen (benen, borst, rug armen, schouders en buik) worden getraind. Een lesprogramma duurt 13 weken, waarin de oefeningen en choreografie hetzelfde blijven. Hierdoor zul je al snel duidelijk vooruitgang in spierkracht zien.

Trisport Total Body Workout

Total Body Workout is een intensieve en afwisselende high/low -energy les waarbij conditie training en spier versterkende oefeningen worden gecombineerd. Tijdens het conditionele gedeelte van de les wisselen aerobics, steps, en cardio boxing elkaar af. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van onder andere Kettlebells, elastieken, gewichten, etc. om de buik, bil en beenspieren te versterken. De total body Workout zorgt voor een goeie conditie en verhoogt de spiermassa & vetverbranding.

Trisport Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

Yin Yoga

Yin Yoga is een langzame en rustige vorm van Yoga, waarin stretch-houdingen langere tijd worden vast gehouden, drie tot vijf minuten. Zodat bindweefsel langzaam wordt gerekt en gehydrateerd en daardoor blijven gewrichten soepel. In deze les geen aanspanning maar ontspanning.

Trisport Spinning Group

Spinning is een indoor cycling programma waarbij verschillende fiets technieken langs komen. Geweldig om je fietsconditie mee te verbeteren en op lekkere muziek even helemaal los te gaan

Trisport Fifty Fit

Heeft het zelfde motto Use it or lose it
Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor de beginnende senior sporters of voor (senior) sporters die na blessure weer willen gaan sporten.
Maar ook voor sportende senioren die hun conditie willen blijven onderhouden onder het motto stilstand is vooruitgang
In de lessen senioren fitness wordt altijd rekening gehouden met het niveau en de doelstelling van de sporter. De lessen zijn altijd gericht op het trainen van de motorische basisvaardigheden.
De motorische basisvaardigheden zijn: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid en Stabiliteit.

Senioren Fitness op een plezierige en rustige manier conditie opbouwen, waarbij ook het sociale aspect niet wordt vergeten.

Trisport senioren fitness

Regelmatig sporten bevorderd de kwaliteit van het leven, de mobiliteit verbeterd, de conditie vergroot. Senioren blijven of worden; fitter, actiever, sterker, beter belastbaar, verbranden vet en zijn lekker sociaal bezig!

Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur.

Trisport Power Yoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. In Power Yoga worden fysieke houdingen, direct na elkaar uitgevoerd. Die fysieke houdingen ondersteun je met ademtechnieken. De houdingen samen vormen een serie, waarbij de serie per les kan verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout.

Trisport Kickboksen

Altijd al willen kickboksen? Dat kan! We gaan sportief aan de slag om intensief vet te verbranden en de conditie te verbeteren. Daarnaast is het een goede krachttraining. Bij het kickboksen maken we veel snelle, technische stoten en trappen. We houden het tempo hoog en de techniek staat op scherp!

Trisport Rhenen Hardlopers

Lekker naar buiten met een hardloopgroep onder professionele leiding van Robin Heugens. Wil jij ook meedoen, meld je dan even aan bij de balie.

Trisport Dansen in verschillende leeftijdscategorien

Een leuke en creatieve manier om te bewegen en het verbeteren van motorische vaardigheden.

Verschillende groepen:
Kidsdance (3-6 jaar)
Hip Hop groepen voor verschillende leeftijden (7 – 21+)
Moderne dans vanaf 12 jaar

Trisport Let’s Dance

Lets Dance is een combinatie les van verschillende dansstijlen zoals Latin, Hiphop, Jazz en Disco. Door leuke dansmoves op populaire hits en gemixte classics te doen is het de perfecte manier om in shape te komen. De workout is geschikt voor iedereen die van dansen houdt en met plezier wil trainen. Dansen is leuk om te doen en je werkt actief aan je conditie.

Combat

Combat is een High energie workout gefocust op coördinatie en conditie. Het is een absolute calorieburner. Geweldig na een stressvolle dag of als je gewoon energie over hebt. Op lekkere muziek oefeningen uit verschillende oosterse vechtkunsten zoals Karate, Kung Fu, Tai chi en nog veel meer .

Fitkids Groep 7-14 jaar Trisport

Kids en Jongeren. Trisport denkt mee met zowel ouders als kinderen! Om een actieve leefstijl onder kinderen en jongeren te stimuleren, bieden wij een groepsles fitkids aan!

Buikspieren Trisport

Even echt goed je buikspieren trainen in groepsverband en onder begeleiding? Dat kan!!

Een complete en zeer gevarieerde training voor het hele lijf. Eenvoudig en met opties, dus voor iedereen geschikt.

Elke groepsles beschikt over een maximum aantal deelnemers. Om zeker te zijn van deelname adviseren wij om hiervoor contact op te nemen.

Vergeet u niet uw handdoek, bidon/flesje en schone binnenschoenen mee te brengen?

Er zijn kleedruimtes aanwezig.

Schuiven naar boven